Velikost
Sporočilo

Unikatna poslovna darila

PDFnatisniE-pošta

KAKO DO EDINSTVENEGA IN UNIKATNEGA POSLOVNEGA DARILA?

TRAJNA PROMOCIJA IZDELKA, STORITVE, BLAGOVNE ZNAMKE, PODJETJA, PRODAJNE AKCIJE, OBLETNICE, NOVOSTI…


Dandanes smo prav vsi lastniki enega od številnih pripomočkov in naprav, ki so že nekaj časa obvezni spremljevalci našega vsakdana: mobilni telefon, tablični računalnik, iPOD in GPS naprava, fotoaparat, videokamera, prenosni računalnik, igralna konzola, sončna in korekcijska očala.

Kako pa za njih poskrbimo in vzdržujemo? Prav vzdrževanje teh pripomočkov služi uporabnosti edinstvenega in unikatnega poslovnega darila.

TRAJNA PROMOCIJA IZDELKA, STORITVE, BLAGOVNE ZNAMKE, PODJETJA, PRODAJNE AKCIJE, OBLETNICE, NOVOSTI…

Ste morebiti lastnik GSM telefona, tabličnega računalnika, iPOD naprave, GPS naprave, fotoaparata, videokamere, prenosnega računalnika, igralne konzole, DVD-jev, sončnih ali korekcijskih očal? Prepričani smo, da ste ponosni lastnik vsaj nekaj od zgoraj naštetih pripomočkov, saj so prav ti pripomočki in naprave že nekaj časa obvezni spremljevalci našega vsakdana. Kako pa za njih poskrbite? Prav ti pripomočki pa so tudi lep primer uporabnosti edinstvenega in unikatnega poslovnega darila.  

EDINSTVENOST ZA CENO KAVICE

Naj bo predstavitev izdelka ali storitve, utrjevanje blagovne znamke, promocijska akcija, vizitka podjetja – ne glede na namen lahko s pomočjo najnovejše vrhunske digitalne barvne tehnologije vašim poslovnim partnerjem ponudite izvirno darilo s povsem enkratnim oblikovanjem in reklamnim sporočilom.

TRAJNOST UPORABE

Zakaj ne bi vaše poslovne partnerje, zaposlene, kupce ali goste obdarili z izvirnim darilom, ki jim bo še dolgo služilo in jih neprestano spominjalo na vaše storitve, izdelke, blagovno znamko, obisk in prijetne trenutke v vaši družbi?  

NEOMEJENE MOŽNOSTI IZGLEDA

Na celotni površini čistilnega robčka si lahko zamislite poljuben motiv: sliko, zemljevid, fotografijo, poljubno reklamno sporočilo, logotip, ... Na voljo so različne površinske velikosti, od velikosti 10x10cm naprej. Na voljo so tudi številne možnosti pakiranja v poljubni obliki (PVC srajčka, etui, žepek, itd.) in materialih (PVC, karton, papir, itd.). Zaradi  inovativne tiskarske tehnologije je obstojnost motiva praktično doživljenska.

BREZPLAČEN VZOREC PO VAŠIH KRITERIJIH

Ker se zavedamo, kako pomembna je prepoznavnost vaših izdelkov/storitev in blagovne znamke in kako pomembno je zadovoljstvo vaših poslovnih partnerjev, vam za lažjo odločitev za inovativnost vašega bodočega poslovnega darila povsem brezplačno naredimo vzorec po vaših željah. Vzorec in ponudbo boste prejeli že v tednu ali dveh.

REFERENCE

Že več kot 12 let slovimo kot zanesljiv ponudnik izvirnih daril, ki jih v sodelovanju z naročniki oblikujemo kot povsem izvirno promocijsko in poslovno darilo. Naše stranke lahko najdete v različnih segmentih širom sveta: banke, ponudniki telekomunikacijskih in internetnih storitev, avtomobilska in vojaška industrija, muzeji, turistični kraji, hoteli, zdravilišča, regije, občine, optična in športna industrija, itd. Že dalj časa sodelujemo z enim od največjih proizvajalcev tovrstnih proizvodov na svetu.

TEHNOLOGIJA

Čistilni robčki iz mikrovlaken se že več kot desetletje uporabljajo za čiščenje občutljivih površin. Običajno so priloženi očalom, fotoaparatom in čedalje pogosteje tudi GPS in drugim napravam. Zaradi tehnoloških lastnosti se odlično obnesejo pri čiščenju vseh občutljivih površin in hkrati površino tudi razmastijo, kar z običajnimi (npr. bombažnimi) izdelki ni mogoče.

TEHNIČNE ZNAČILNOSTI MIKROVLAKEN

Najpomembnejša lastnost mikrovlakna je, da površin ne poškoduje in opraska tudi na mikro nivoju. Zaradi magnetno-statičnih lastnosti vsako površino učinkovito očisti in razmasti.Visokokakovostno mikrovlakno je s posebnim tehnološkim postopkom izdelano iz tkanih združenih najlon in poliestrskih vlaken. Je tanjše od tisočine človeškega lasu, je trikotne oblike in zaradi posebnega postopka izdelave pridobi magnetno-statične lastnosti. Statičnost ohranja, zato se ne izgubi z uporabo, prav tako pa ne oddaja prašnatih delcev nazaj na površino. Mikrovlakno površine brez uporabe kemikalij tudi razmasti, mikrovlakno lahko operemo na 90 stopinj Celzija. Ob pravilnem vzdrževanju je življenjska doba čistilnega robčka vsaj 5 let.

  • TRAJNA PROMOCIJA IZDELKA, STORITVE, BLAGOVNE ZNAMKE, PODJETJA, PRODAJNE AKCIJE, OBLETNICE, NOVOSTI…

  • EDINSTVENOST ZA CENO KAVICE

  • TRAJNOST UPORABE

  • NEOMEJENE MOŽNOSTI IZGLEDA

  • BREZPLAČEN VZOREC PO VAŠIH KRITERIJIH

  • REFERENCE

  • TEHNOLOGIJA

  • TEHNIČNE ZNAČILNOSTI MIKROVLAKEN